MXQ 4K (Rockchip RK3229) NAND location ?

S905D, S905, S8xx Series and other box users can discuss here :)
Post Reply
Federico
Posts: 3
Joined: Sun Sep 08, 2019 5:36 pm

MXQ 4K (Rockchip RK3229) NAND location ?

#1

Post by Federico » Sun Sep 08, 2019 5:49 pm

Hello I need help finding the nand of my tv box mxq pro 4k
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
em3ka
Moderator
Posts: 551
Joined: Sun Jul 15, 2018 11:43 am
Has thanked: 44 times
Been thanked: 138 times

#2

Post by em3ka » Sun Sep 08, 2019 7:03 pm


Federico
Posts: 3
Joined: Sun Sep 08, 2019 5:36 pm

#3

Post by Federico » Sun Sep 08, 2019 7:10 pm

that's the problem i don't know the location

User avatar
em3ka
Moderator
Posts: 551
Joined: Sun Jul 15, 2018 11:43 am
Has thanked: 44 times
Been thanked: 138 times

#4

Post by em3ka » Sun Sep 08, 2019 8:49 pm

Image

Federico
Posts: 3
Joined: Sun Sep 08, 2019 5:36 pm

#5

Post by Federico » Sun Sep 08, 2019 9:04 pm

I guess those are not?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
ricklar
Moderator
Posts: 811
Joined: Fri Nov 30, 2018 10:30 pm
Has thanked: 120 times
Been thanked: 231 times

#6

Post by ricklar » Mon Sep 09, 2019 3:52 pm

@Federico You should upgrade to a better box, like the brand new Ugoos X2 Power or the Beelink GTmini-2; both with Amlogic CPU's.
BE KIND, BE NICE, BE RESPECTFUL TO OTHERS, RESPECT THE MODERATORS,
*IMPORTANT NOTE* ONLY PM MODERATORS OR DEVELOPERS AS A LAST RESORT!!!

☢️ My test device: H96 Pro+ 3gb/32gb DDR4 ☢️ Plus own Tanix, Beelink, Alfawise, X96S
GEARBEST.com
PLEASE ENJOY ATVX!

Post Reply