[ROM] atvXperience v3 - Oreo 8.1 (A95X Max Edition)

New and faster chipset from Amlogic
Post Reply
User avatar
Meguinness
Verified Member
Posts: 18
Joined: Tue Mar 26, 2019 3:47 pm
Been thanked: 1 time

[ROM] atvXperience v3 - Oreo 8.1 (A95X Max Edition)

#71

Post by Meguinness » Sat Jul 20, 2019 5:24 pm

Any updates on the new version?

User avatar
ricklar
Moderator
Posts: 803
Joined: Fri Nov 30, 2018 10:30 pm
Has thanked: 120 times
Been thanked: 223 times

#72

Post by ricklar » Sun Jul 21, 2019 4:25 am

Meguinness wrote:
Sat Jul 20, 2019 5:24 pm
Any updates on the new version?
Last updates, I believe are: Nayam busy with university stuff at the moment and Vadim still trying to solve bootloader and wifi issues for Oreo S905W.
BE KIND, BE NICE, BE RESPECTFUL TO OTHERS, RESPECT THE MODERATORS,
*IMPORTANT NOTE* ONLY PM MODERATORS OR DEVELOPERS AS A LAST RESORT!!!

☢️ My test device: H96 Pro+ 3gb/32gb DDR4 ☢️ Plus own Tanix, Beelink, Alfawise, X96S
GEARBEST.com
PLEASE ENJOY ATVX!

WarTortilla
Posts: 1
Joined: Mon Jul 22, 2019 6:56 am

#73

Post by WarTortilla » Mon Jul 22, 2019 7:23 am

Thank you for this rom. I love it. Let me know it I can help. Don't change it with navbar. Keep it like it is.

bumerc
Administrator & Developer
Posts: 774
Joined: Tue Oct 02, 2018 6:19 pm
Has thanked: 89 times
Been thanked: 189 times

#74

Post by bumerc » Mon Jul 22, 2019 11:35 am

ricklar wrote:
Sun Jul 21, 2019 4:25 am
Meguinness wrote:
Sat Jul 20, 2019 5:24 pm
Any updates on the new version?
Last updates, I believe are: Nayam busy with university stuff at the moment and Vadim still trying to solve bootloader and wifi issues for Oreo S905W.
Bootloader issue is fixed :)

starix
Posts: 1
Joined: Fri Mar 01, 2019 6:57 am
Has thanked: 2 times

#75

Post by starix » Thu Jul 25, 2019 2:20 pm

Nayam wrote:
Sun Jun 16, 2019 5:47 pm
v81? i have the same one. If it doesn't work, I'll make sure it works in v3B
You need to replace 2 files from v81 firmware to fix Bluetooth.
vendor\lib\libbluetooth_mtk.so
vendor\lib\libbt-vendor.so

enter21st
Posts: 4
Joined: Thu Jul 11, 2019 8:25 am

#76

Post by enter21st » Sat Jul 27, 2019 10:18 am

Can I install it on H96 MAX RK 3318?

User avatar
em3ka  
Moderator
Posts: 504
Joined: Sun Jul 15, 2018 11:43 am
Has thanked: 42 times
Been thanked: 131 times

#77

Post by em3ka » Sat Jul 27, 2019 11:08 am

enter21st wrote:
Sat Jul 27, 2019 10:18 am
Can I install it on H96 MAX RK 3318?
Only on A95X MAX (Amlogic S905X2 SoC), your tv box has Rockchip RK3318 SoC - ask on FT for support.
https://forum.freaktab.com/forum/tv-pla ... ndroid-9-0

sinarbonar
Posts: 1
Joined: Mon Jul 29, 2019 12:33 am

#78

Post by sinarbonar » Mon Jul 29, 2019 1:06 am

starix wrote:
Thu Jul 25, 2019 2:20 pm
Nayam wrote:
Sun Jun 16, 2019 5:47 pm
v81? i have the same one. If it doesn't work, I'll make sure it works in v3B
You need to replace 2 files from v81 firmware to fix Bluetooth.
vendor\lib\libbluetooth_mtk.so
vendor\lib\libbt-vendor.so
Where we can find this files??

User avatar
ricklar
Moderator
Posts: 803
Joined: Fri Nov 30, 2018 10:30 pm
Has thanked: 120 times
Been thanked: 223 times

#79

Post by ricklar » Wed Aug 07, 2019 1:53 pm

sinarbonar wrote:
Mon Jul 29, 2019 1:06 am
starix wrote:
Thu Jul 25, 2019 2:20 pm
Nayam wrote:
Sun Jun 16, 2019 5:47 pm
v81? i have the same one. If it doesn't work, I'll make sure it works in v3B
You need to replace 2 files from v81 firmware to fix Bluetooth.
vendor\lib\libbluetooth_mtk.so
vendor\lib\libbt-vendor.so
Where we can find this files??
Will probably find them in the Stock firmware if you unpack it on a pc with Nayam 's tool to unpack the Vendor partition. Or unpack the other atvX version for PCB v10.
BE KIND, BE NICE, BE RESPECTFUL TO OTHERS, RESPECT THE MODERATORS,
*IMPORTANT NOTE* ONLY PM MODERATORS OR DEVELOPERS AS A LAST RESORT!!!

☢️ My test device: H96 Pro+ 3gb/32gb DDR4 ☢️ Plus own Tanix, Beelink, Alfawise, X96S
GEARBEST.com
PLEASE ENJOY ATVX!

dalgrep
Posts: 1
Joined: Wed Aug 07, 2019 4:23 pm

#80

Post by dalgrep » Wed Aug 07, 2019 4:29 pm

Can’t pair an air mouse with my A95X Max. Has anyone else experienced this problem? Does anyone have a fix or a workaround? Any help is very much appreciated.

Thanks!

Post Reply