[HELP] A95X Max

New and faster chipset from Amlogic
Post Reply
hortdog
Posts: 8
Joined: Tue Apr 09, 2019 10:43 pm

[HELP] A95X Max

#1

Post by hortdog » Tue Jun 11, 2019 1:36 am

Hello
I have downloaded new rom for 8.1 version a95Xmax
I have these errors
image.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Nayam
Administrator & Developer
Posts: 1240
Joined: Mon Jun 11, 2018 11:58 pm
Has thanked: 178 times
Been thanked: 345 times
Contact:

#2

Post by Nayam » Tue Jun 11, 2019 6:37 am

hortdog wrote:
Tue Jun 11, 2019 1:36 am
Hello
I have downloaded new rom for 8.1 version a95Xmax
I have these errors
image.png
replied on the other topic
BE NICE, BE RESPECTFUL
RESPECT THE MODERATORS
PM ONLY WHEN IMPORTANT
ENJOY!
My Devices:
X96 Mini, A95X Pro, H96 Pro Stick, A95X Max

hortdog
Posts: 8
Joined: Tue Apr 09, 2019 10:43 pm

#3

Post by hortdog » Sat Jun 15, 2019 5:17 am

Nayam
a95x max.png
I have resolved the low powr by connecting to usb 2 on pc. Now I have the errors shown in the last to lines in the attached
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
ricklar
Moderator
Posts: 802
Joined: Fri Nov 30, 2018 10:30 pm
Has thanked: 120 times
Been thanked: 222 times

#4

Post by ricklar » Sat Jun 15, 2019 8:50 am

@hortdog Did you watch the YouTube install video?
Search YouTube for "TV Box Stop"

You are trying to install in an A95X_Max model only, correct? Not trying to Flash to a different device?

That DDR error is most common for devices with different spec Ram then standard, or faulty Bootloader coding.
BE KIND, BE NICE, BE RESPECTFUL TO OTHERS, RESPECT THE MODERATORS,
*IMPORTANT NOTE* ONLY PM MODERATORS OR DEVELOPERS AS A LAST RESORT!!!

☢️ My test device: H96 Pro+ 3gb/32gb DDR4 ☢️ Plus own Tanix, Beelink, Alfawise, X96S
GEARBEST.com
PLEASE ENJOY ATVX!

hortdog
Posts: 8
Joined: Tue Apr 09, 2019 10:43 pm

#5

Post by hortdog » Sat Jun 15, 2019 10:18 am

yes a 95 x max box only

Post Reply