atvXperience S905X General Discussion

MiBox, X96 to name a few...
Post Reply
User avatar
Nayam
Administrator & Developer
Posts: 500
Joined: Mon Jun 11, 2018 11:58 pm
Location: Behind You!
Status: I have exams, won't be online much
Has thanked: 54 times
Been thanked: 73 times
Contact:

atvXperience - v2E (RELEASE)

Post by Nayam » Wed Nov 28, 2018 10:54 am

igonjo wrote:
Sun Nov 18, 2018 4:50 pm
How do I add WiFi usb dongle to le Potato?
Try replacing wpa_supplicant and netd files in bin, libs folders.
HELP OTHERS
EARN RESPECT

User avatar
Nayam
Administrator & Developer
Posts: 500
Joined: Mon Jun 11, 2018 11:58 pm
Location: Behind You!
Status: I have exams, won't be online much
Has thanked: 54 times
Been thanked: 73 times
Contact:

Post by Nayam » Wed Nov 28, 2018 10:55 am

055dima wrote:
Sat Nov 24, 2018 6:31 pm
Hi,
Can anyone help me?
I installed the V2FF firmware on the X96 box with 2 GB Ram (Amlogic S905X, p212 board)
Everything worked well until I turned off the box with the remote control.
After that, the lower navigation bar disappeared.
At the same time, in the settings of the box, the lower navigation bar remains ON, it is impossible to turn it Off though there is such an option.
I tried to reboot the box but it doesn't help.
Then I burned the box again with firmware V2FF
After that, the lower navigation bar appeared, but as soon as I turned off the box from the electricity or restart, it disappeared again, while in the box settings, the lower navigation bar is turned On
:')
Use a mouse and swipe up from the bottom of the screen, it will appear.
HELP OTHERS
EARN RESPECT

Euphrates47
Posts: 1
Joined: Thu Nov 29, 2018 10:42 pm
Status:

Post by Euphrates47 » Thu Nov 29, 2018 10:46 pm

Hi. I tried flashing this rom with sd card to my Docooler M9s pro s905x box. Upgrading screen came up but there was no progress. I tried with Mxq pro build, it was succesfully flashed but stuck on atvxperience boot logo. What should i do? Can i do anything with amlogic customization tool. If anyone can help me i will be very happy. My stock firmware link is here: https://mega.nz/#!6N4TwKAI!7Gt28mgv5...NgJ2i2a813ja5U

Gasoliner
Posts: 4
Joined: Wed Nov 07, 2018 8:38 am
Status:

Post by Gasoliner » Fri Nov 30, 2018 7:44 am

Nayam wrote:
Wed Nov 28, 2018 10:53 am
Gasoliner wrote:
Thu Nov 15, 2018 7:43 am
Hi, what firmware you suggest for p212 board for 1gb/8gb device?
S905X
Hi, I tried all S905x but none works!!!

1plussix
Posts: 7
Joined: Fri Dec 07, 2018 10:30 am
Status:

Post by 1plussix » Fri Dec 07, 2018 3:10 pm

Hello team,
Yesterday I installed atv experience (latest version) v2FF on my amlogic s905x via my pc. Everything works like a charm !!
Whole system is working very fast and I really like it. But after 1-2 hours using it I have a problem with wifi connection...
When I connect to wifi after some time it disconnect me and can't connect again, it says 'can't connect to this network' , nothing helps here... I can only connect again if turn off x96 and turn off router and when plug in again both of them it is working.. After some time it is disconnecting again...
My wifi signal is strong, my router is in the same room with my x96 device...
On other devices my wifi is working very good... Can you help me with this ?

Sorry for my bad English, I'm from Serbia.. Cheers !
Attachments
IMG_20181207_155056.jpg

User avatar
ricklar
Moderator
Posts: 116
Joined: Fri Nov 30, 2018 10:30 pm
Status:
Has thanked: 13 times
Been thanked: 19 times

Post by ricklar » Sat Dec 08, 2018 3:45 am

1plussix wrote:
Fri Dec 07, 2018 3:10 pm
But after 1-2 hours using it I have a problem with wifi connection...
When I connect to wifi after some time it disconnect me and can't connect again, it says 'can't connect to this network' , nothing helps here...
After some time it is disconnecting again...
Found this tip on forum.freaktab.com for Rooted devices

Edit build.prop insert code:

# Wifi not connecting fix
ro.securestorage.support=false

Code suppose to stop the wifi system file from encryption, the encryption process can cause Wifi to lose its connection and not reconnect like you stated. A common problem for custom ROM flashed for Rooted phones.

Hope that helps.
☢️ My device: H96 Pro+ 3gb/32gb ☢️

1plussix
Posts: 7
Joined: Fri Dec 07, 2018 10:30 am
Status:

Post by 1plussix » Sat Dec 08, 2018 10:55 am

ricklar wrote:
Sat Dec 08, 2018 3:45 am
1plussix wrote:
Fri Dec 07, 2018 3:10 pm
But after 1-2 hours using it I have a problem with wifi connection...
When I connect to wifi after some time it disconnect me and can't connect again, it says 'can't connect to this network' , nothing helps here...
After some time it is disconnecting again...
Found this tip on forum.freaktab.com for Rooted devices

Edit build.prop insert code:

# Wifi not connecting fix
ro.securestorage.support=false

Code suppose to stop the wifi system file from encryption, the encryption process can cause Wifi to lose its connection and not reconnect like you stated. A common problem for custom ROM flashed for Rooted phones.

Hope that helps.
Thank you bro.. But can you tell me how to edit build.prop file on atvexpirience?

User avatar
ricklar
Moderator
Posts: 116
Joined: Fri Nov 30, 2018 10:30 pm
Status:
Has thanked: 13 times
Been thanked: 19 times

Post by ricklar » Sat Dec 08, 2018 8:55 pm

1plussix wrote:
Fri Dec 07, 2018 3:10 pm
Thank you bro.. But can you tell me how to edit build.prop file on atvexpirience?
build.prop is a file in /system

The easiest way to edit is use app "BuildProp Editor" can be found in Google Playstore. Lets you edit and save the file.

I use an old Pro version of same software. I like it because it makes backups of original build.prop file before each edit, so can rollback settings if something didn't work. (Side note: Have bricked devices before while editing build.prop. Can reload the firmware with Amlogic burning tool, uncheck boxes, and don't select "erase flash" so all my user data is still there, then can rollback to a previous buildprop edit that did work.)

Most important final step before Rebooting device after editing build.prop is to verify or change back the Set Permissions of the build.prop file. This can be done with any Root Explorer app. ES File Explore has Root Explorer built in.

Permissions must be: rw- r-- r--
☢️ My device: H96 Pro+ 3gb/32gb ☢️

DiogoSilva48
Posts: 1
Joined: Tue Dec 25, 2018 8:41 pm
Status:
Been thanked: 1 time

Post by DiogoSilva48 » Tue Dec 25, 2018 8:43 pm

I tried the latest V2G S905X from "Adams Builds" and it's fantastic, I think the best version yet for me, thank you very much. Merry Christmas and Happy New Year everyone.

lilmexx
Posts: 1
Joined: Sat Dec 29, 2018 5:56 pm
Status:

Post by lilmexx » Sat Dec 29, 2018 6:00 pm

Hey all,

New here and having issues with the latest version. I tried to install via USB burner and I get to about 97% and get a temperature value out of range error... Any ideas on this? Searched a bunch first and I don't see a single thing related to this issue....

Thanks so very much for the help

EDIT:
I got this box flashed... I had to use the 2e version... The 2ff gives me the temperature error... So I am unsure there still....

I am trying a second OTT A95x box and getting this error...

Romcode/Initialize DDR/Read initialize status/USB Control setup error

Any ideas on these two issues... And really thanks so much..

Post Reply