Magicsee N5

MiBox, X96 to name a few...
Post Reply
polde66
Posts: 5
Joined: Sat Sep 22, 2018 4:47 pm

Magicsee N5

Post by polde66 » Sun Sep 23, 2018 7:15 am

Hi
I have Magicsee N5. On youtube, I saw the MXQ Project video how nicely it works on N5 rom atvXperiance. I took exactly this firmware and flashed it on my N5. USB burning tool nice update box. When I start the device on TV, my original remote control does not work. Other USB gadgets do not work at 2.4 ghz. Maybe I did not take the real firmware? Could it be some newer? Thanks for the reply.


I also updated Tanix tx3 max. Your rom looks crazy, the temperature is up to 68 °, everything works great, bluetooth also. The only time on the display is no more hours. Does not matter.

Regards

polde66
Posts: 5
Joined: Sat Sep 22, 2018 4:47 pm

Post by polde66 » Sun Sep 23, 2018 2:27 pm

I managed it with the keyboard via usb, thank you. I installed everything I normally do on the box, it works great. The temperature is at least -5 ° original firmware. I am only troubled by the installation of a resolution that must always be reset when starting the box.

6666
Posts: 3
Joined: Sat Sep 22, 2018 11:17 pm
Been thanked: 1 time

Post by 6666 » Sun Sep 23, 2018 6:46 pm

Hi what file you useing for n5

User avatar
Nayam
Administrator & Developer
Posts: 417
Joined: Mon Jun 11, 2018 11:58 pm
Location: Behind You!
Has thanked: 43 times
Been thanked: 59 times
Contact:

Post by Nayam » Mon Sep 24, 2018 1:54 pm

Is the box running smooth? because mine doesn't
HELP OTHERS
EARN RESPECT

polde66
Posts: 5
Joined: Sat Sep 22, 2018 4:47 pm

Post by polde66 » Sun Sep 30, 2018 8:19 am

in fact there is very little difference between the original firmware and atvXperiance, so I'm back to the original firmware. If the box had memorized the TV resolution, it was replaced by ATV. I hope for some patch from either Magicsee or ATV.

User avatar
Nayam
Administrator & Developer
Posts: 417
Joined: Mon Jun 11, 2018 11:58 pm
Location: Behind You!
Has thanked: 43 times
Been thanked: 59 times
Contact:

Post by Nayam » Tue Oct 02, 2018 9:26 am

polde66 wrote:
Sun Sep 30, 2018 8:19 am
in fact there is very little difference between the original firmware and atvXperiance, so I'm back to the original firmware. If the box had memorized the TV resolution, it was replaced by ATV. I hope for some patch from either Magicsee or ATV.
Sorry I don't understand your problem. Magicsee N5's firmware is the worst I've seen and atvX is totally different from it.
What resolution are you talking about?
HELP OTHERS
EARN RESPECT

pluto
Posts: 5
Joined: Fri Oct 05, 2018 11:01 am
Has thanked: 2 times

Post by pluto » Fri Oct 05, 2018 11:31 am

Hi, I havent flashed Magicsee N5 yet but the stock firmware is really bad and box runs so bad considering the CPU and ram is decent hope atv rom can be made for this to run better and most things to work

Thanks

forkman
Posts: 6
Joined: Fri Oct 05, 2018 9:37 pm

Post by forkman » Fri Oct 05, 2018 10:05 pm

Hello, I've tried to flash atvX v2F to my new Magigsee N5 with 2 gigs of RAM via USB burning Tool but without luck. USB burning tool is able to detect box on hub but flashing stoped after 15 second on downloading UBOOTwith error
[0x10302001]Romcode/Switch status/Check connect/Enum device
What am I doing wrong? I've succesfully flashed my TX3 mini in exactly the same way and it works like a charm.

My box has really 905X and 2 GB RAM, I was looking directly at ICs.

Thank you.

forkman
Posts: 6
Joined: Fri Oct 05, 2018 9:37 pm

Post by forkman » Sat Oct 06, 2018 10:04 pm

Solved by downloading image especially for N5 from https://mega.nz/#!JGIVkSiR!wf4koG0aVjUi ... t9_aOpnWqE

But my IR remote is not working anymore. Any ideas?

pluto
Posts: 5
Joined: Fri Oct 05, 2018 11:01 am
Has thanked: 2 times

Post by pluto » Sun Oct 07, 2018 5:47 pm

Hi I flashed this using USB burning tool and flashed 100% successfully but all i get is ATV bootlogo then just no output image , Thanks
forkman wrote:
Sat Oct 06, 2018 10:04 pm
Solved by downloading image especially for N5 from https://mega.nz/#!JGIVkSiR!wf4koG0aVjUi ... t9_aOpnWqE

But my IR remote is not working anymore. Any ideas?

Post Reply