[HELP] x96 max bricked

New and faster chipset from Amlogic
User avatar
em3ka
Moderator
Posts: 1683
Joined: Sun Jul 15, 2018 11:43 am
Has thanked: 125 times
Been thanked: 352 times

#11

kevinho040 wrote: Sun Oct 13, 2019 5:48 pm Somebody know the right pin to short ???
vontarX96max.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
kevinho040
Verified Member
Posts: 16
Joined: Sun Oct 13, 2019 5:38 pm

#12

em3ka wrote: Sun Oct 13, 2019 7:22 pm
kevinho040 wrote: Sun Oct 13, 2019 5:48 pm Somebody know the right pin to short ???
vontarX96max.jpg
This is no pins just 2 orange dots? I try nothing happens...
kevinho040
Verified Member
Posts: 16
Joined: Sun Oct 13, 2019 5:38 pm

#13

kevinho040 wrote: Sun Oct 13, 2019 7:41 pm
em3ka wrote: Sun Oct 13, 2019 7:22 pm
kevinho040 wrote: Sun Oct 13, 2019 5:48 pm Somebody know the right pin to short ???
vontarX96max.jpg
This is no pins just 2 orange dots? I try nothing happens...
When I short these 2 nothing happens, on the top of the board is nothing if you look at this location.

The only time I got something is when i short HDMI pin 2-3 from the right side but still nothing happen my pc still don’t see the device. Any other pins I can try?
User avatar
ricklar
Moderator
Posts: 889
Joined: Fri Nov 30, 2018 10:30 pm
Has thanked: 139 times
Been thanked: 249 times

#14

kevinho040 wrote: Sun Oct 13, 2019 7:55 pm
kevinho040 wrote: Sun Oct 13, 2019 7:41 pm
em3ka wrote: Sun Oct 13, 2019 7:22 pm
vontarX96max.jpg
This is no pins just 2 orange dots? I try nothing happens...
When I short these 2 nothing happens, on the top of the board is nothing if you look at this location.
The only time I got something is when i short HDMI pin 2-3 from the right side but still nothing happen my pc still don’t see the device. Any other pins I can try?
See this posting about MaskROM Mode Short Location : https://forum.freaktab.com/forum/main-c ... post777312

I believe these are the correct "Pins" circled in Picture:
image.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
BE KIND, BE NICE, BE RESPECTFUL TO OTHERS, RESPECT THE MODERATORS,
*IMPORTANT NOTE* ONLY PM MODERATORS OR DEVELOPERS AS A LAST RESORT!!!

☢️ My test device: H96 Pro+ 3gb/32gb DDR4 ☢️ Plus own Tanix, Beelink, Alfawise, X96S, Odroid-N2, Khadas VIM3L, X3, ADT-3, X96-Air
GEARBEST.com
PLEASE ENJOY ATVX!
kevinho040
Verified Member
Posts: 16
Joined: Sun Oct 13, 2019 5:38 pm

#15

ricklar wrote: Mon Oct 14, 2019 1:18 am
kevinho040 wrote: Sun Oct 13, 2019 7:55 pm
kevinho040 wrote: Sun Oct 13, 2019 7:41 pm
This is no pins just 2 orange dots? I try nothing happens...
When I short these 2 nothing happens, on the top of the board is nothing if you look at this location.
The only time I got something is when i short HDMI pin 2-3 from the right side but still nothing happen my pc still don’t see the device. Any other pins I can try?
See this posting about MaskROM Mode Short Location : https://forum.freaktab.com/forum/main-c ... post777312

I believe these are the correct "Pins" circled in Picture:
image.png

I posted a picture of my board ther yesterday but no solution yet.

The best way is UART?
User avatar
ricklar
Moderator
Posts: 889
Joined: Fri Nov 30, 2018 10:30 pm
Has thanked: 139 times
Been thanked: 249 times

#16

[mention]kevinho040[/mention] try the Pins in the picture I posted here.
BE KIND, BE NICE, BE RESPECTFUL TO OTHERS, RESPECT THE MODERATORS,
*IMPORTANT NOTE* ONLY PM MODERATORS OR DEVELOPERS AS A LAST RESORT!!!

☢️ My test device: H96 Pro+ 3gb/32gb DDR4 ☢️ Plus own Tanix, Beelink, Alfawise, X96S, Odroid-N2, Khadas VIM3L, X3, ADT-3, X96-Air
GEARBEST.com
PLEASE ENJOY ATVX!
kevinho040
Verified Member
Posts: 16
Joined: Sun Oct 13, 2019 5:38 pm

#17

ricklar wrote: Mon Oct 14, 2019 4:14 am [mention]kevinho040[/mention] try the Pins in the picture I posted here.
Hi Ricklar,

I don’t see any picture? Or u mean in the post?

I found out that on my picture not the right pins were higlightet.
kevinho040
Verified Member
Posts: 16
Joined: Sun Oct 13, 2019 5:38 pm

#18

ricklar wrote: Mon Oct 14, 2019 1:18 am
kevinho040 wrote: Sun Oct 13, 2019 7:55 pm
kevinho040 wrote: Sun Oct 13, 2019 7:41 pm
This is no pins just 2 orange dots? I try nothing happens...
When I short these 2 nothing happens, on the top of the board is nothing if you look at this location.
The only time I got something is when i short HDMI pin 2-3 from the right side but still nothing happen my pc still don’t see the device. Any other pins I can try?
See this posting about MaskROM Mode Short Location : https://forum.freaktab.com/forum/main-c ... post777312

I believe these are the correct "Pins" circled in Picture:
image.png
Yes thanks I will try these tonight after work!
kevinho040
Verified Member
Posts: 16
Joined: Sun Oct 13, 2019 5:38 pm

#19

ricklar wrote: Mon Oct 14, 2019 4:14 am @kevinho040 try the Pins in the picture I posted here.
[/[mention]kevinho040[/mention]
0.0 nothing happens with these pins.
kevinho040
Verified Member
Posts: 16
Joined: Sun Oct 13, 2019 5:38 pm

#20

ricklar wrote: Mon Oct 14, 2019 4:14 am [mention]kevinho040[/mention] try the Pins in the picture I posted here.
Nothing happens. I think I can give up on this device.
Post Reply