[DISCUSSION] Sunvell T95Z Max TV Box

H96 Pro, X98 Pro, TX9 Pro to name a few...
Post Reply
etzka
Experienced Member
Posts: 99
Joined: Sat Sep 15, 2018 11:10 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

#1

MOD EDIT:
This is now official thread for t95z max

Is it ok flash this box with atvexperience? Is there any known bugs for now? Wifi, lan, clock working?
etzka
Experienced Member
Posts: 99
Joined: Sat Sep 15, 2018 11:10 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

#2

etzka wrote: Thu Oct 11, 2018 4:30 pm Is it ok flash this box with atvexperience? Is there any known bugs for now? Wifi, lan, clock working?
any comments?
Nayam
Administrator & Developer
Posts: 1275
Joined: Mon Jun 11, 2018 11:58 pm
Has thanked: 195 times
Been thanked: 425 times
Contact:

#3

etzka wrote: Sat Oct 13, 2018 11:06 am
etzka wrote: Thu Oct 11, 2018 4:30 pm Is it ok flash this box with atvexperience? Is there any known bugs for now? Wifi, lan, clock working?
any comments?
Yes, it will flash without problems.
BE NICE, BE RESPECTFUL
RESPECT THE MODERATORS
PM ONLY WHEN IMPORTANT
ENJOY!
My Devices:
X96 Mini, A95X Pro, H96 Pro Stick, A95X Max
etzka
Experienced Member
Posts: 99
Joined: Sat Sep 15, 2018 11:10 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

#4

Ok, I have a problem flashing this box with usb burning tool, always stops on error
Image
papla83
Expert Member
Posts: 125
Joined: Wed Oct 03, 2018 9:43 pm
Has thanked: 15 times
Been thanked: 4 times

#5

etzka wrote: Wed Oct 17, 2018 10:35 am Ok, I have a problem flashing this box with usb burning tool, always stops on error
Image
Well you seem's to be with a DDR4 or a LPDDR3 device. Wait about the next version ( it normaly came last week but not).
Maybe [mention]Nayam[/mention] have somes info about the release date.

Have a nice day.
etzka
Experienced Member
Posts: 99
Joined: Sat Sep 15, 2018 11:10 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

#6

the seller (gearbest.com) shows that ram type is ddr3
bumerc
Administrator & Developer
Posts: 1649
Joined: Tue Oct 02, 2018 6:19 pm
Has thanked: 254 times
Been thanked: 341 times

#7

etzka wrote: Wed Oct 17, 2018 10:58 am the seller (gearbest.com) shows that ram type is ddr3
Open the case and check it. The exact information always provides the log from the original bootloader. The seller details are often not correct.
etzka
Experienced Member
Posts: 99
Joined: Sat Sep 15, 2018 11:10 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

#8

strange, but where are ram chips? :D
Is that one of two 32GB chips used for ram?
Image Image
bumerc
Administrator & Developer
Posts: 1649
Joined: Tue Oct 02, 2018 6:19 pm
Has thanked: 254 times
Been thanked: 341 times

#9

etzka wrote: Wed Oct 17, 2018 1:14 pm strange, but where are ram chips? :D
Is that one of two 32GB chips used for ram?
Image Image
H9T026ADFTAC

H=SK Hynix Memory
9=Product Family=LP DRAM
T=Product Mode=LPDDR3 ??
Last edited by bumerc on Wed Oct 17, 2018 6:54 pm, edited 1 time in total.
etzka
Experienced Member
Posts: 99
Joined: Sat Sep 15, 2018 11:10 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

#10

wtf, if that mmc flash chip is used for ram memory wtf? its very slow. its not dual function, where is used in another boxes.I buy this box because I think that was a midline box, but its another shina shit box. I think I buy some day nvidia shield, because there is no good boxes out there,all of that its china SHIT BOX !!!
Post Reply