[HELP] How to Unbrick Mecool M8S Pro L?

H96 Pro, X98 Pro, TX9 Pro to name a few...
Post Reply
MeecoolASV
Posts: 5
Joined: Sun Mar 21, 2021 12:28 pm

#1

I was flashing a rom using Amlogic USB Burning Tool and it was 87% (almost finished flashing the rom), when the USB Burning tool just stopped and my TV Box doesn't show anything at all anymore, just black screen! Is there any fix for this?
User avatar
em3ka
Moderator
Posts: 1727
Joined: Sun Jul 15, 2018 11:43 am
Has thanked: 128 times
Been thanked: 357 times

#2

Short the two pins and flash working ROM with burning tool.
image_33022.jpg
[FreakTab]
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
MeecoolASV
Posts: 5
Joined: Sun Mar 21, 2021 12:28 pm

#3

em3ka wrote: Tue Mar 23, 2021 2:03 pm Short the two pins and flash working ROM with burning tool.

image_33022.jpg
[FreakTab]
Yeah, I managed to get the device recognized by the pc, but now it gets stuck at Download DDR 2% and says this error "romcode/initialize ddr/read initialize status/usb control setup error"
MeecoolASV
Posts: 5
Joined: Sun Mar 21, 2021 12:28 pm

#4

If someone has fix for being stuck at Download DDR 2% and says this error "romcode/initialize ddr/read initialize status/usb control setup error". Please let me know!
bumerc
Administrator & Developer
Posts: 1649
Joined: Tue Oct 02, 2018 6:19 pm
Has thanked: 254 times
Been thanked: 342 times

#5

[mention]MeecoolASV[/mention]
Look for an LPDDR3 ROM
MeecoolASV
Posts: 5
Joined: Sun Mar 21, 2021 12:28 pm

#6

bumerc wrote: Tue Mar 23, 2021 5:26 pm [mention]MeecoolASV[/mention]
Look for an LPDDR3 ROM

Yeah, I understand! But I tried flashing the original firmware, didn't work for me! Then I also tried to flash rom, but no work! None of these worked! I'll look for an LPDDR3 rom tho and maybe it works! Thanks for suggestion
MeecoolASV
Posts: 5
Joined: Sun Mar 21, 2021 12:28 pm

#7

Still not fixed, if someone can help, I'd really appreciate it
bumerc
Administrator & Developer
Posts: 1649
Joined: Tue Oct 02, 2018 6:19 pm
Has thanked: 254 times
Been thanked: 342 times

#8

MeecoolASV wrote: Wed Mar 24, 2021 2:30 pm Still not fixed, if someone can help, I'd really appreciate it
You're doing something wrong. Short the pins 29-30 or 30-31 and post uart-log please
Post Reply