Image

DRM  [SOLVED]

H96 Pro, X98 Pro, TX9 Pro to name a few...
Locked
guillaume964c4
Posts: 4
Joined: Sun Feb 10, 2019 1:01 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

DRM

Post by guillaume964c4 » Tue Feb 12, 2019 8:07 pm

Hello,
I'm looking to instal this firmware but are DRM L3 et L1 still work ?
Thank you

User avatar
ricklar
Moderator
Posts: 201
Joined: Fri Nov 30, 2018 10:30 pm
Has thanked: 22 times
Been thanked: 32 times

Post by ricklar » Wed Feb 13, 2019 3:21 am

Firmware has DRM widevine L3 installed.
☢️ My device: H96 Pro+ 3gb/32gb ☢️

guillaume964c4
Posts: 4
Joined: Sun Feb 10, 2019 1:01 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Post by guillaume964c4 » Wed Feb 13, 2019 5:55 pm

OK thanks

Locked